راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کباب بره فرانسوی

کباب بره فرانسوی

کباب بره فرانسوی

موادلازم جهت (۶-۷ نفر):

 

شانه یا ران بره ای
۱کیلو
پیازچهار قاچ
۲عدد
سیب زمینی
۱کیلو
گوجه فرنگی سفت جهار قاچ
۲-۳ عدد
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده
۲عدد
سبزی خشک مخلوط
۱قاشق غذاخوری
کره فرانسوی
۴-۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۳-۴ قاشق غذاخوری
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن
به میزان دلخواه
نمک، فلفل
به میزان لازم

 

طرز تهیه :

سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.

سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید . ۱-۲ فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.

گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش بدهید(کباب خشک نشود!).

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله