راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کباب دل ،قلوه وجگر

کباب دل ،قلوه وجگر

کباب دل ،قلوه وجگر

مواد لازم
قلوه: ۶ عدد

جگر: ۶۰۰ گرم

دل: ۶ عدد

پیاز: ۱۰۰ گرم

دنبه و کره: به اندازه لازم

نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه

پیاز را رنده کنید. قلوه، دل و جگر را کمی باریک و بلند خرد کنید و دنبه را نیز خرد کنید. همه را کمی در پیاز، نمک و فلفل بخوابانید. بعد همه را به سیخ کشیده یک در میان دنبه گذاشته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله