راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کباب مرغ باعسل وسس خردل

کباب مرغ باعسل وسس خردل

کباب مرغ باعسل وسس خردل

مواد لازم :
– ران یا سر سینه درسته: ۱۵۰۰ گرم

– فلفل سیاه: یک‌دوم قاشق مرباخوری

– روغن زیتون یا مایع: یک‌چهارم فنجان

– آب سیب یا سرکه: یک‌دوم فنجان

– عسل: یک‌چهارم فنجان

– خردل: یک‌چهارم فنجان

– نمک: یک‌چهارم قاشق مرباخوری

– سیر له‌شده: ۴ حبه

– گوجه‌، قارچ و فلفل دلمه‌ای: به میزان لازم

 

روش تهیه :
مرغ‌ها را در نایلونی محکم بریزید و نایلون را در بشقابی بگذارید. آب سیب، روغن، خردل، عسل، نمک، فلفل و سیر را مخلوط کرده و روی مرغ‌ها بریزید. مواد را خوب زیر رو کنید و در نایلون را ببندید و ۸ تا ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. گهگاهی مرغ‌ها را به هم بزنید. سپس گوشت را از مایه در آورید و مواد را نگهدارید. ظرف نسوزی را وسط زغال‌ها بگذارید. پنجره سیمی را روی منقل بگذارید. مرغ‌ها را روی آن بچینید تا روغن مرغ در ظرف بریزید و پخت غیرمستقیم صورت گیرد. حدود یک ساعت کباب کنید. طرف استخوانی قطعات مرغ را زیر قرار دهید یا در فر از قبل گرم شده روی پنجره فر بگذارید و با حرارت متوسط کباب کنید. در هر صورت پس از ۳۰دقیقه روی مرغ‌ها کمی از مواد داخل نایلون بمالید و بقیه مواد را دور بریزید. اگر مایل بودید این کباب را با کباب سبزی‌ها سرو کنید. (۴ نفر)

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله