راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کباب هندی

کباب هندی

کباب هندی

 

مواد لازم جهت ۶ تا ۷ نفر:
گوشت گوسفند

۱ کیلو

پیاز نقلی، پوست گرفته، دو نیم کرده

۱۰ تا ۱۵ عدد

پیاز ساطوری

۱عدد

سیر کوبیده

۱ حبه

ماست
۱ پیمانه

زنجبیل
نصف قاشق چایخوری
کره
۱۵۰ گرم
زردچوبه
۱قاشق مرباخوری
نمک، فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی بکشید و نمک و فلفل بپاشید . کره را در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید .
سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید . در قابلمه را ببندید و ۱-۲ ساعت به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود . سر بزنید ، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید . در پایان پخت کباب باید به روغن بنشیند .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله