راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کباب کردن گوشت درفر

کباب کردن گوشت درفر

کباب کردن گوشت درفر

هنگام کباب کردن گوشت در فر , اطراف گوشت را با برس مخصوص , روغن بمالید.در این صورت , شیره گوشت بیرون نخواهد آمد و بخار نخواهد شد.این روغن مالیدن را درباره ژیگو و غذاهایی مانند آن نیز انجام دهید.گوشت ژیگو را اگر با نخ ببندید آب کمتری از آن خارج خواهد شد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله