راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کتلت ترد ذرت

کتلت ترد ذرت

کتلت ترد ذرت

مواد لازم:
ذرت آب پز و له شده: یک پیمانه

 

شیر: یک پیمانه

 

سیب زمینی آب پز و له شده: ۲عدد

 

پنیر رنده شده: ۲قاشق غذاخوری

 

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

 

آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری

 

فلفل سبز خرد شده: ۲عدد

 

پودر فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری

 

پودر زیره: یک قاشق مرباخوری

 

نمک: به میزان کافی

 

گشنیز تازه خرد شده: ۲قاشق غذاخوری

 

آب: نصف پیمانه

 

خرده نان: نصف پیمانه

 

کره: یک قاشق غذاخوری

 

روغن: برای سرخ کردن

 

طرز تهیه:
کره را در ماهیتابه گرم کنید. ذرت له شده، نمک و شیر را به آن اضافه کنید و بپزید تا شیر کاملا جذب ذرت شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

 

سیب زمینی له شده، فلفل سیاه، فلفل سبز، پنیر، برگ گشنیز و پودر زیره را به آن اضافه کنید. مواد را با دست خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم شود(می توانید مواد را چرخ کنید.) از این مواد ۱۲-۱۰ عدد کتلت مستطیل شکل درست کنید و به مدت ۱۵دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

روغن را داغ کنید.

 

آرد، آرد ذرت و نمک را مخلوط کنید. خرده نان را روی سینی پخش کنید.

 

کتلت ها را یکی یکی ابتدا در مایه آرد و سپس در خرده نان بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله