راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کتلت سویا جعفری

کتلت سویا جعفری

کتلت سویا جعفری

مواد لازم:
سویای ریز: ۴۰۰ گرم

 

سیب زمینی آب پز شده: ۶۰۰ گرم

 

تخم مرغ: ۳ عدد

 

جعفری خرد شده: ۱۰۰ گرم

 

گشنیز: ۳۰ گرم

 

پودر سیر: در صورت دلخواه

 

آرد سوخاری: به میزان لازم

 

پیاز: ۱ عدد

 

روغن و ادویه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید. سپس تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.

طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود.(در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.) سپس در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله