راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کتلت ماهی باسس نعناع

کتلت ماهی  باسس نعناع

کتلت ماهی باسس نعناع

● مواد لازم برای ۱۸ عدد
▪ کمی زعفران
▪ ۵۰۰ گرم فیله ماهی
▪ ۳۵ گرم خرده نان تازه
▪ ۲ حبه سیر له شده
▪ ۱/۵ قاشق مرباخوری پودر زیره
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری دارچین
▪ کمی پوست رنده شده و آب لیموی تازه
▪ مقداری گشنیز خرد شده
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ روغن برای سرخ کردن
● سس :
▪ ۱۵۰ میلی لیتر ماست سفت
▪ کمی برگ نعنای ریز خرد شده
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
● طرز تهیه:
▪ سس را با مخلوط کردن تمامی مواد آماده کنید و کنار بگذارید.
▪ فیله ماهی را در محلول زعفران به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
▪ سپس فیله ماهی را ریز کنید و همراه آب زعفران، خرده نان، سیر، پودر زیره، پودر دارچین، آب و پوست لیمو، گشنیز، تخم مرغ و نمک و فلفل در مخلوط کن بریزید تا خوب نرم شود.
▪ مواد به دست آمده را به حالت کتلت درآورید و ۲ طرف آن را سرخ کنید. این غذا را با سس سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله