راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کته تره با ماهی

کته تره با ماهی

کته تره با ماهی

مواد لازم:

 برنج  سه پیمانه معادل ۶۰۰ گرم
 تره ۵۰۰ گرم
قرص استاک گوشت یک عدد
 کره  ۵۰ گرم
ماهی تیلاپیا یک کیلو
کره برای سرخ کردن به میزان لازم
ادویه مخصوص مرغ و ماهی یک قاشق غذاخوری
آرد سفید به میزان لازم
خامه ۲۵۰ گرم
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
پودر گردو به میزان دلخواه

روش تهیه:
۱٫ ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

۲٫ اگر بخواهیم داخل قالب های تک نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم می‌کنیم.

۳٫ ابتدا ماهی‌ها را با ادویه مرغ و ماهی طعم دار کرده کمی آرد روی آن می‌پاشیم و با کره آرام سرخ می‌کنیم.

۴٫ در نهایت خامه، پودرسیر و پودر گردو را روی ماهی داخل تابه می ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکه‌های ماهی را روی آن سرو می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله