راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کرم ماسکارپونه

کرم ماسکارپونه

کرم ماسکارپونه

مواد لازم

پنیر ماسکارپونه: ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم
شیر: ۲۵۰ میلی‌لیتر
وانیل سیاه (مایع): دو قاشق چای‌خوری
شکر: ۱۵۰ گرم
پودر شکر: ۵۰ گرم
پودر ژلاتین: یک‌و‌نیم قاشق غذاخوری
آب سرد: ۱۰۰ میلی‌لیتر
زرده تخم‌مرغ: ۳ عدد

روش تهیه:

ابتدا ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخارآب قرار می‌دهیم تا ذوب شود. در مرحله بعد شکر و زرده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی مخلوط می‌کنیم سپس وانیل و شیر را به آنها اضافه کرده و روی حرارت می‌گذاریم. برای این کار تا زمانی که شیر به جوش آید آرام مخلوط را به هم می‌زنیم. در کاسه همزن پنیر و خامه را با پودر شکر آنقدر به هم می‌زنیم تا کاملا شل شوند. مخلوط شیر گرم و ژلاتین را به مواد پنیری اضافه کرده و با قاشق هم می‌زنیم. مواد را یک‌بار از صافی ریز رد کرده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا خودش را بگیرد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله