راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کرم همراه با تخم شربتی

کرم همراه با تخم شربتی

کرم همراه با تخم شربتی

مواد لازم :
پودر ژلاتین: یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری
وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
خامه معمولی: ۱۸۰ میلی‌لیتر
شیر: ۱۸۰ میلی‌لیتر
شکر: ۳ قاشق سوپ‌خوری
عرق بهارنارنج یا گلاب: ۴ قاشق سوپ‌خوری
تخم‌شربتی: ۲ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:
پودر ژلاتین را روی عرق بهارنارنج یا گلاب بپاشید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ژلاتین حل شود. خامه، شیر، شکر و وانیل را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود، سپس ژلاتین رقیق‌شده را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود. پس از کمی خنک شدن مواد را داخل لیوان‌های زیبا بریزید و در یخچال قرار دهید. تخم شربتی را پس از شستن داخل یک ظرف با مقدار زیادی آب قرار دهید تا حجیم شده و خوب خیس بخورد و حالا روی لیوان‌ها ریخته، میل کنید و لذت ببرید.
فوت آشپزی
اگر هم طعم‌دهنده دیگری را دوست دارید، می‌توانید برای این  دسر استفاده کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله