راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کرم وانیل

کرم وانیل

کرم وانیل

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: ۷ عدد
شیر: ۴۰۰ میلی‌لیتر
خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم
شکر: ۲۵۰ گرم
پودر ژلاتین: ۴ قاشق سوپ‌خوری
آب سرد: یک دوم لیوان
وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱٫ این دستور بسیار ساده‌ای است که طبق درخواست دوستان عزیز دوباره در این مطلب برای‌تان شرح داده‌ایم. ابتدا شکر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط می‌کنیم، سپس شیر را آرام آرام ریخته و بهم می‌زنیم و مواد را روی حرارت می‌گذاریم. ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام بهم می‌زنیم تا کرم به جوش آید.

۲٫ وقتی به نقطه جوش رسید، فورا از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. خامه را داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه کرده و با همزن دستی به هم می‌زنیم تا مواد صاف و یکدست شوند. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم.

۳٫ همیشه به این نکته دقت می‌کنیم که کرم و ژلاتین هیچ‌کدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند. کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله