راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کرم ژله بهار نارنج

کرم ژله بهار نارنج

کرم ژله بهار نارنج

مواد لازم برای تهیه کرم بهار نارنج:

زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد

شکر: ۱۰۰ گرم

اسانس بهار نارنج: ۲ قطره

شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر

خامه: ۲۰۰ گرم

ژلاتین: ۵ ورق

 

مواد لازم برای تهیه ژله گل بهار نارنج:

مربای بهار نارنج: ۳۰۰ گرم

عرق بهار نارنج: ۱۲۵ میلی‌لیتر

ژلاتین: ۵ ورق

مواد لازم برای تهیه ژله بی رنگ بهار نارنج:

آب: ۲۵۰ میلی‌لیتر

عرق بهار نارنج: ۱۲۵ میلی‌لیتر

شکر: ۱۰۰ گرم

اسانس بهار نارنج: در صورت تمایل ۲ قطره

ژلاتین: ۵ ورق

روش تهیه کرم بهار نارنج:

۱. ابتدا زرده‌ تخم‌مرغ‌ها را با شکر و اسانس بهار نارنج با همزن برقی هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و کرم کشدار شود. آرد را توسط همزن برقی با مواد مخلوط کرده وتا حد یکدست شدن هم می‌زنیم. شیر را داخل ظرف مخصوص کرم پزی ریخته و مایه زرده را به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت آنقدر هم می‌زنیم تا مواد پخته شده و مایه کمی غلظت پیداکند.کرم حاصل را کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود سپس خامه صبحانه و ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه می‌کنیم. مایه حاصل را داخل قالب‌های کوچکی که از قبل آنها را چرب کرده‌ایم ریخته و داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا ببندند.

روش تهیه ژله گل بهار نارنج:

۱. برای این کار تنها لازم است ژلاتین را ذوب کرده و با مربا و عرق بهار نارنج مخلوط کنیم و این مواد را هم داخل قالب‌های کوچک چرب شده ریخته و داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا ببندند.

روش تهیه ژله بی رنگ بهار نارنج:

۱. برای این کار نیز تنها لازم است که ژلاتین را ذوب کرده و تمامی مواد را با آن مخلوط کنیم.

۲. در مرحله آخر قالبی بزرگ که آن را برای آماده کردن دسرمد نظر داریم چرب کرده، کرم ها و ژله‌های کوچکی را که از قبل آماده کردیم داخل آن با سلیقه می‌چینیم و مایه ژله بی‌رنگ را روی کل مواد می‌ریزیم تا قالب پر شود. دسر را حدود ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا اثربخشی ژلاتین کامل شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله