راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کرم ژله گل سرخ

کرم ژله گل سرخ

کرم ژله گل سرخ

مواد لازم برای ژله گلاب

۲ پیمانه آب
۱ پیمانه گلاب
۱ پیمانه شکر
۸ /۱ ق چ وانیل
۶ ق چ پودر ژلاتین
به میزان لازم گل سرخ

مواد لازم کرم گل سرخ

۳ پیمانه ژله گلاب
۱ پیمانه خامه صبحانه
۱ ق س پودر گل سرخ
۱ قطره رنگ صورتی (به دلخواه )

طرز تهیه ژله

۱٫ در یک قابلمه مناسب آب و شکر را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس گلاب را اضافه کنید و بعد از هم زدن، حرارت را خاموش کنید.

۲٫ پودر ژلاتین را به همراه ۴/۱ پیمانه آب در یک ظرف مناسب بریزید و آن را روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا ژلاتین ذوب شود، سپس ژلاتین حل شده را به مخلوط آب، شکر و گلاب اضافه کنید. وانیل را هم اضافه کرده و هم بزنید، سپس آن را کنار بگذارید.

طرز تهیه کرم ژله سرخ

۱٫ نیمی از ژله گلاب خنک شده را به همراه پودر گل سرخ، خامه صبحانه و رنگ صورتی در یک ظرف بریزید و آنها را باهمزن دستی بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.

۲٫ اکنون داخل چند عدد لیوان یا بستنی خوری باقیمانده ژله گلاب را بریزید، طوریکه ظرف ها تا نیمه پر شوند، سپس آنها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله کاملا خودش را بگیرد. وقتی ژله ها نیم بند شد، گل سرخ ها را در آن فرو کرده و دوباره ظرف ها را در یخچال قرار دهید. حالا کرم ژله گل سرخ را روی مواد داخل ظرف بریزید و ظرف ها را دوباره داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملا خودش را بگیرد و آماده شود.سپس با مقداری خامه و گل سرخ تزیین کرده،سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله