راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کشکول ایرانی

کشکول ایرانی

کشکول ایرانی

موادلازم برای ۴ نفر:
بادام خلال یا پرک: ۱۲۰ گرم
شیر: ۶۰۰ میلی‌لیتریا‌ دو و نیم پیمانه
آرد برنج: ۲۵ گرم
شکر: ۶تا۴ قاشق غذاخوری
پودر پسته: برای تزئین
روش تهیه:
۱- به کمک غذاساز، هاون یا چرخ گوشت بادام را پودر کنید. ۴-۳ قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

۲- در یک کاسه کوچک کمی شیر را به آرد برنج اضافه کنید تا به صورت خمیر شل درآید.

۳- باقی شیر را همراه شکر در یک قابلمه روی شعله متوسط بگذارید تا به جوش آید. مخلوط شیر و آرد برنج را در قابلمه بریزید. شعله را کم کرده و مدام مایه را با قاشق چوبی هم بزنید. مایه را آنقدر روی شعله نگه دارید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی بماسد.

۴- خمیر بادام را اضافه کرده و روی شعله کم ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را بپزید. در این مرحله هم مایه را دائم هم بزنید تا غلیظ شود. کشکول را در کاسه‌های سرو ریخته و در یخچال بگذارید تا سرد شود. پودر پسته را روی دسر پاشیده و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله