راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کلاسیک اورئوی

کلاسیک اورئوی

کلاسیک اورئوی

مواد لازم:

بیسکویت اورئو با کرم وانیل یک بسته
خامه مخصوص قنادی ۲۵۰ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
شکلات تلخ رنده شده ۳۰ گرم
سیروپ وانیل ۱۵۰ میلی‌لیتر
شیر یک پیمانه
بستنی شکلاتی/ پیمانه لیوان
ورق طلا و دراژه‌های بادامی برای تزئین

روش تهیه:

۱٫ برای تهیه این شیک، ابتدا سه تا چهار عدد از بیسکویت‌ها را برای تزئین کنار می‌گذاریم. سپس تمامی مواد را داخل پارچ میکسر ریخته و با درجه تند هم می‌زنیم تا یکدست شوند.

۲٫ مواد را داخل چهار لیوان به اندازه مساوی ریخته سپس روی هر کدام را با یک عدد بیسکویت خرد شده، ورق طلا و دراژه‌های بادامی تزئین می‌کنیم.

نکته:

برای تزئین شیک اورئو، می‌توانیم از ورق طلای خوراکی استفاده کنیم که دوستان همیشه سوالات زیادی در این زمینه دارند. این ورق‌های خوراکی را به شکل بسته‌بندی‌های ۱۰ در ۱۰ سانتی‌متری می‌توانیم خریداری کنیم که در هر بسته ۱۰ ورق طلا موجود است. این محصول اصولا جنس گران قیمتی بوده اما به دلیل نوسان نرخ طلا، نمی‌توانیم قیمت ثابتی برای آن در نظر بگیریم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله