راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کماج

کماج

کماج

مواد لازم:

۵۰۰ گرم آرد جوانه گندم
۵۰۰ گرم آرد سفید یا آرد گندم سبوس‌دار
۲ پیمانه روغن مایع یا کره، ۱ پیمانه ماست
۱ ق چ خمیرمایه خشک
۲ ق س زرد چوبه
۱ کیلوگرم خرمای نرم (هسته‌های آن‌را خارج کنید)
۱۵۰ گرم مغز گردوی چرخ‌شده
۱۵۰ گرم مغز پسته چرخ‌شده
۱۰۰ گرم ریشه جوز هندی و تخم میخک (روی هم)

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا خمیرمایه تر را آماده کنید به این صورت که یک قاشق خمیرمایه خشک را در کمی شیر یا آب گرم حل کرده و به آن، دو قاشق چای‌خوری شکر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیرمایه تر آماده شود.

۲٫ از طرفی ریشه جوز و میخک را نیز آسیاب کرده و به‌عنوان ادویه کماچ، آماده بگذارید.خرما‌هارا با چنگال له کنید، سپس آن را با مغز گردو و مغز پسته و ۳ قاشق سوپ‌خوری روغن و کمی ادویه کماچ، مخلوط کرده و با دست، خوب ورز دهید و کناری بگذارید. آرد جوانه گندم را با آرد گندم، یک لیوان روغن، یک لیوان ماست، زردچوبه، بقیه ادویه کماچ و خمیرمایه مخلوط کرده و ورز دهید، به‌طوری که خمیر به دست نچسبد.

نکته: اگر خمیر سفت بود، کمی آب به آن اضافه کنید و درصورتی که شل بود، کمی آرد روی آن بپاشید.

بعد از اینکه خمیر آماده شد صبر کنید تا استراحت کند. کف سینی فر را چرب کنید و با کاغذ شیرینی‌پزی بپوشانید. نیمی از خمیر را با وردنه روی سطحی که آرد پاشیده شده باز کنید و روی کاغذ شیرینی‌پزی قرار دهید. سپس سطح آن را با مخلوط خمیری خرما بپوشانید. نیمه دیگر خمیر را هم باز کرده و روی خمیر خرما پهن کنید. این خمیر ۳‌لایه را با چاقو به‌صورت لوزی برش دهید و چندتا قاشق روغن حیوانی روی آن بریزید و حدود نیم‌ساعت با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید تا بپزد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله