راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کمپوت پنج میوه

کمپوت پنج میوه

کمپوت پنج میوه

مواد لازم:

 

زردآلو
۵ عدد

هلو

۳ عدد

شلیل

۳ عدد

آلو قرمز

۵ عدد

گیلاس
۱۵ عدد
شکر
۲۳۰ گرم(می توانید شکرشو کم و زیاد کنید)
آب
یک لیوان و نیم

طرز تهیه:

هسته گیلاس, زردآلو,هلو و شلیل را در می آوریم.( می توانید در هم نیاورید ولی موقع خوردن حواستون باشه) .

قابلمه ای را آب میکنید اول هلو را با شکر مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم بپزد, بعد از آن بقیه میوه ها را ریخته و مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم بپزند و وقتی سرد شد میل میکنیم.

برای نگهداری از کمپوت آن را بعد از خنک شدن در ظرف در دار نگهداری کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله