راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کنجد عسلی

کنجد عسلی

کنجد عسلی

مواد لازم:

شکر:۳ قاشق غذا خوری فشرده
عسل: ۳ قاشق غذا خوری
کنجد: ۱ پیمانه

طرز تهیه:

۱٫ کنجد رو بریزید داخل سینی فر بزارید روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تا کنجدها رنگشون عوض بشه و تست بشن وکمی طلایی بشن . زیاد نزارید که رنگشون عوض بشه فقط طلایی بشن کافیه. قهوه ای بشه رنگشون مزشونم بد میشه و در نتیجه شیرینیهاتون هم بد مزه و تلخ میشن.

۲٫ یک کاغذ روغنی داخل سینی پهن کنید و روش رو کامل کره بمالید بزارید کنار

۳٫ زیاد کره نزنید فقط کمی چرب بشه کافیه .

۴٫ شکر و عسل رو بزارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر اب بشه به مدت تقریبا ۵ دقیقه بزارید روی حرارت باشه تا وقتی که مواد بجوشه و حباب بزنه کنجد رو اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.

۵٫ بلافاصله بریزید توی سینی روی کاغذ روغنی و صافش کنید سعی کنید به هم فشارشون بدید و یک جا جمع کنید و با وردنه روش رو صاف کنید بعد با یک چاقوی بلند برشش بدید . میتونید مستطیل یا مربع برشش بدید

۶٫ بعد دست نزنید و بزارید تا کاملا خنک بشن و بعد از هم جداشون کنید

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله