راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کوفته سال چال

کوفته سال چال

کوفته سال چال

مواد لازم :

 

گوشت دو بار چرخ شده
۵۰۰ گرم
سوسیس کوکتل خرد شده
چهار عدد
فلفل‌دلمه ‌ای خرد شده
یک عدد
سبزی معطر خرد شده
یک پیمانه
جوز هندی
نصف قاشق چایخوری
تخم‌مرغ
یک عدد
آرد نخودچی
دو تا سه قاشق غذاخوری
زردچوبه
یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
سه قاشق غذاخوری
پیاز نگینی خرد شده
یک عدد
پیاز سرخ شده
یک عدد
آب
چهار تا پنج لیوان
لیموعمانی
چهار عدد
نمک
به میزان لازم

 

طرز تهیه :

گوشت، سوسیس، پیاز نگینی خرد شده و فلفل‌دلمه‌ای را با هم میکس کرده، سبزی، نمک، فلفل‌سیاه، تخم‌مرغ، آرد نخودچی، زردچوبه و جوزهندی را به آن اضافه و خوب ورز می‌دهیم، آن‌گاه، پیاز سرخ شده، رب گوجه‌فرنگی و آب را با هم مخلوط کرده و می‌گذاریم بجوشد، سپس، از مواد کوفته به اندازه دلخواه برداشته به شکل بیضی فرم می‌دهیم و داخل مایه سس که در حال جوش می‌باشد، آنها را قرار می‌دهیم و چهار عدد لیموعمانی را به کوفته‌ها اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله