راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کوکوی ذرت وریحان

کوکوی ذرت وریحان

کوکوی ذرت وریحان

● مواد لازم:
▪ آرد: نصف لیوان
▪ شیر: نصف لیوان
▪ روغن کانولا: ۳ قاشق غذاخوری
▪ بکینگ پودر و نمک: نصف قاشق مرباخوری
▪ فلفل سیاه: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ دانه ذرت تازه و یا کنسروی: ۲ لیوان
▪ ریحان تازه و خرد شده: نصف لیوان
▪ تخم مرغ درشت: ۲ عدد

 

● طرز تهیه:
آرد، شیر، تخم مرغ، یک قاشق روغن، بکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و ذرت و ریحان را به آن اضافه کنید.بقیه روغن کانولا را در ماهی تابه بریزید و پس از داغ شدن، با یک چهارم لیوان مایه، هر بار ۴عدد کوکو درست کنید تا مایه تمام شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله