راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کوکی بلوط + عرق بهار نارنج

کوکی بلوط + عرق بهار نارنج

کوکی بلوط + عرق بهار نارنج

مواد لازم:

آرد: ۴۲۵ گرم
پودر شکر: ۱۴۰ گرم
زرده تخم‌مرغ: یک عدد
عرق بهار نارنج: چهار قاشق غذاخوری
کره: ۲۷۵ گرم
پودر بلوط یا فندق: ۵۰ گرم

روش تهیه بیسکویت: .

– تمامی مواد را داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم و همه را با هم ورز می‌دهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. فقط به این نکته توجه می‌کنیم که بهتر است با چرخ خمیر زن همزن این کار را انجام دهیم، چون ورز دادن با دست باعث می‌شود که خمیر روغن بیندازد. خمیر را به قطر پنج میلی‌متر پهن کرده با کاتر مورد نظر برش می‌دهیم و داخل سینی فر که از قبل چرب کرده‌ایم، می‌چینیم.

– مدت پخت: حدود ۲۵دقیقه روی پنجره وسط فر

– دمای فر: ۱۷۰ درجه

– برای تزئین از خمیر مارسیپان استفاده می‌کنیم و با قالب‌های سیلیکونی مخصوص به آنها فرم می‌دهیم. برای چسباندن مارسیپان به بیسکویت از مارمالاد زردآلو استفاده می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله