راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کوکی جو و میوه خشک

کوکی جو و میوه خشک

کوکی جو و میوه خشک

تعداد: ۴۸ عدد

• زمان تهیه: ۲۵ دقیقه

• زمان پخت: ۹ دقیقه

مواد لازم

• ۲ پیمانه جودوسر پرک

• روغن

• نصف پیمانه کره آب‌شده

• ۱٫۵ پیمانه شکر قهوه‌ای

• ¾ قاشق چایخوری جوش‌شیرین

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل فرنگی

• ۱۷۰ گرم ماست معمولی

• دو عدد تخم‌مرغ هم‌زده

• یک قاشق چایخوری وانیل

• ۲ ¼ پیمانه آرد کامل

• ¼ پیمانه زردآلوی خشک

• ¼ پیمانه کشمش بی‌دانه

• ¼ پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه

۱٫ فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. جوها را درون سینی فر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که کاملا برشته شوند، آنها را بپزید. سپس آنها را از فر خارج کنید. کف سینی فر را با روغن چرب کنید و یک لایه کاغد روغنی هم روی آن قرار دهید. سینی را کنار بگذارید.

۲٫ در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا رنگش روشن شود. سپس شکر قهوه‌ای، شکر سفید، نمک، جوش‌شیرین و پودر فلفل فرنگی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ماست، تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جای ممکن با هم‌زن برقی و سپس با قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا یکدست شوند. در این مرحله، جودوسر، زردآلو، کشمش بی‌دانه، گردو و باقی‌مانده آرد را اضافه کنید. با قاشق از مایه روی سینی فر بچینید. بین آنها فاصله دهید زیرا با حرارت باز می‌شوند و اگر نزدیک باشند، به هم خواهند چسبید.

۳٫ شیرینی‌ها را ۹ تا ۱۱ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله