راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کوکی قلبی ژله ای

کوکی قلبی ژله ای

کوکی قلبی ژله ای

مواد اولیه:
کره:۱۸۰گرم
آرد:۳۳۰گرم
بکینگ پودر:۱ قاشق چایخوری
شکر:۱۳۰گرم
دارچین:یک چهارم قاشق چایخوری
شکر قهوه ای:۵۰گرم
نمک:یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ:۱عدد
مارمالاد توت فرنگی یا ژله بریلو:۱۲۰گرم
روش تهیه:

ابتدا کره و شکر و شکر قهوه ای را با همزن برقی زده تا سفید و کرم شود حال تخم مرغ و وانیل را ریخته و خوب هم بزنید.سپس آرد و نمک و بکینگ پودر و دارچین را الک کرده و به مواد قبل اضافه نمایید.

حال خمیر حاصله را در کیسه نایلونی برای ۲۰ تا۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس خمیر را باز کرده و با قطر نیم سانت خمیر را قالب قلب بزنید و در سینی فر کاغذانداخته شده چیده .حال سینی فر را در فر ۱۸۰ درجه گذاشته و دقت کنید که زمان پخت حدود ۱۰ تا۱۲ دقیقه است.حال شیرینی‌ها را از فر خارج نمایید و کمی که خنک شد روی سطح شیرینی را از مارمالاد توت فرنگی و یا ژله بریلوی رنگ شده بمالید و در ظرفی چیده و سرو نمایید.

نکته : برای تهیه کوکیز‌ها حتما باید کره به دمای معقولی برسد و از ذوب کردن کرده اجتناب کنید زیرا شیرینی‌شما خشک می‌شود و کیفیت مطلوبی به دست نمی‌آید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله