راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کوکی مادلین

کوکی مادلین

کوکی مادلین

• تعداد: ۴۸ عدد
• زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
• زمان پخت: ۱۰ دقیقه

مواد لازم

• ۴ عدد تخم‌مرغ
• یک قاشق چایخوری وانیل
• دو پیمانه پودر قند
• ۱ ۱/۳ پیمانه آرد کامل
• نصف قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
• یک پیمانه کره آب شده
• خامه وانیلی*

طرز تهیه

۱٫ فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید. روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید.

۲٫ در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم‌زن برقی به مدت ۴ دقیقه هم بزنید. به تدریج پودر قند را اضافه کنید. آنها را ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملا غلیظ و یکدست شوند.

۳٫ در یک کاسه کوچک، آرد و بیکینگ‌پودر را با یکدیگر مخلوط کنید. حدود یک‌چهارم از مخلوط آرد را روی مخلوط تخم‌مرغ بریزید و هم بزنید. دوباره همین کار را تکرار کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس، کره را بیفزایید. مخلوط را درون قالب بریزید. آنها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

۴٫ سپس ۱ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. آنها را از قالب خارج کنید و با خامه وانیلی سرو کنید.

۵٫ برای تهیه خامه وانیلی، ¼ دانه وانیل، نصف پیمانه کره آب شده، ۳ پیمانه پودر قند، ۳ قاشق غذاخوری شیر نیاز دارید.

۶٫ تخم‌های دانه وانیل را خارج کنید. در یک کاسه بزرگ، دانه‌ها و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم‌زن برقی با سرعت زیاد حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. به تدریج پودر قند را بیفزایید. شیر اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شوند. خامه آماده است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله