راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کوکی گردویی

کوکی گردویی

کوکی گردویی

مواد لازم:
شکر: ۱۰۰ گرم

آرد: ۲۵۰ گرم

بکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری

وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: ۳ عدد

کشمش: ۱۰۰ گرم

گردوی خردشده: ۱۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم

پودر کاکائو: یک تا ۲ قاشق سوپ‌خوری
روش تهیه:

شکر و کره به دمای محیط رسیده را با هم مخلوط کرده و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه با همزن برقی با دور متوسط بزنید. تخم‌مرغ‌ها را دانه‌‌دانه اضافه کرده هر کدام را یک دقیقه بزنید؛ سپس وانیل را اضافه کنید.

آرد را با بکینگ‌پودر مخلوط کرده،  الک کنید و به مواد شیرینی اضافه کرده،  به حالت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.

کمی از آرد را با پودر کاکائو،‌ کشمش و گردو مخلوط کنید و در آخر به مواد شیرینی بیفزایید. سینی را چرب کرده  و کاغذ روغنی بگذارید. به اندازه یک قاشق با فاصله از مواد شیرینی را در سینی فر قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله