راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیوی خامه ای

کیوی خامه ای

کیوی خامه ای

مواد لازم

برای سه یا چهار لیوان:

خربزه کوچک: یک عدد
برگ نعنا :چند عدد
آب لیموترش :دو عدد لیموترش ریز
شکر نرم :دو قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱٫ کیوی‌ها را پوست کنده و خرد کنید. همه مواد را در مخلوط‌کن ریخته و بزنید تا یک‌دست شود، سپس در چهار ظرف سرو ریخته و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

نکات:

– به جای کیوی از انواع میوه مانند گیلاس و آلبالو هم می‌توانید استفاده کنید.

– روی دسر را با میوه خرد شده یا شکلات رنده شده تزئین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله