راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیوی عسل لینگ

کیوی عسل لینگ

کیوی عسل لینگ

مواد لازم

۲ عدد موز
۳ عدد کیوی
۴ ق س خامه یا بستنی
۵۰ گرم بیسکوییت
۲ ق س کنجد
۲ ق س عسل
۵۰ گرم گردو
۱- موزها را به صورت حلقه ای برش دهید. کیوی ها را پوست بگیرید و آنها را هم به صورلت حلقه ای خرد کنید.

۲- بیسکوییت ها را کمی خرد کنید. گردوها را هم با دست خرد کنید. در کاسه ای عسل و کنجد را مخلوط کنید.

۳- داخل لیوان ها یا ظرف هایی که آماده کرده اید، مواد را به صورت لایه لایه بچینید. به این صورت که ابتدا چند عدد موز ته لیوان ها قرار دهید، روی آنها ۱ ق س خامه یا بستنی بریزید سپس مقداری از مخلوط عسل و کنجد را روی آن بریزید. حالا چند عدد کیوی روی مواد قرار دهید و سپس ۱ ق س بیسکوییت و ۱٫۲ ق س گردو روی مواد بپاشید. دوباره به همین ترتیب مواد را روی هم قرار دهید. در انتها تعدادی موز و کیوی روی لیوان ها قرار داده و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله