راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیک آلبالو + تخم مرغ

کیک آلبالو + تخم مرغ

کیک آلبالو + تخم مرغ

مواد لازم :

تخم‌مرغ: ۲ عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
پودرکاکائو: ۲ قاشق سوپ‌خوری
وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر: نصف قاشق چای‌خوری
شیر و روغن: از هر کدام نصف پیمانه
آرد: ۲ پیمانه
آلبالو:۲۰۰ گرم

مواد لازم خمیر رویه:

آرد: یک پیمانه
مارگارین: یک قاشق سوپ‌خوری
پودر فندق: ۲ قاشق سوپ‌خوری
شکر: ۲ قاشق سوپ‌خوری
آب سرد: به میزان لازم

طرز تهیه خمیر رویه:

– آرد، شکر، پودر فندق و مارگارین را با هم مخلوط کرده و آب سرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

– خمیر را در یخچال استراحت داده تا مواد کیک را آماده کنید.

نکته: آلبالو را می‌توانید با کمی شکر پخته بعد به مایه کیک اضافه کنید یا به جای آن از مربا و کمپوت آلبالوی بدون شهد هم می‌توان استفاده کرد.

طرز تهیه کیک:

– تخم‌مرغ‌ها و شکر را هم زده تا حجم آن دوبرابر و سبک شود.

– شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید.

– آرد، بیکینگ‌پودر وپودر کاکائو را با هم الک کرده و به مایه اضافه کنید.

– وانیل و آلبالو بدون هسته را هم افزوده و هم بزنید.

– مایه را در قالب چرب شده ریخته و روی آن، خمیر استراحت داده شده را رنده کرده یا به قطعات کوچک برش بزنید و در فر از قبل گرم‌ شده، با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت قرار دهید.

– برای اطمینان از پخت کیک داخل آن خلال دندان وارد کنید اگر چیزی نچسبید، کیک آماده است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله