راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیک ایرلندی + موس شکلاتی

کیک ایرلندی + موس شکلاتی

کیک ایرلندی + موس شکلاتی

مواد لازم

مواد اولیه کیک
تخم مرغ (زرده و سفیده جدا) ۶ عدد (۳۳۰ الی ۳۶۰ گرم )
شکر نصف پیمانه (۷۵ گرم)
پودر کاکائو نصف پیمانه (۱۵ گرم)
آرد ذرت ۲ قاشق سوپخوری (۱۸ گرم)
شکلات تخته ای (ذوب شده) ۱۵۰ گرم
آب ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
مواد اولیه موس
شکلات تخته ای ۴۵۰ گرم
شیر (ولرم) نصف پیمانه ( ۸۰ میلی لیتر)
خامه شیرین (فرم گرفته) ۳ پیمانه (۶۰۰ گرم)
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری (۸ گرم)

طرز تهیه

کیک:

۱٫ فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) روشن کنید. قالب گردی (که از پهلو جدا می شود) به ابعاد ۲۵ ×۳۰ سانتی متر را انتخاب کرده، کف آن را با کاغذ روغنی چرب شده بپوشانید. در ظرف مناسبی زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

سپس پودر کاکائو و آرد ذرت را الک کرده به آن اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. شکلات و آب را نیز به آن افزوده، هم بزنید تا مواد یکدست شود. سفیده های تخم مرغ را نیز جداگانه در ظرفی با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد، سپس در دو مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید و با قاشق پلاستیکی (لیسک) آن را هم بزنید تا مایه یکدست شود. پس از آن در قالب بریزید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. پس از پخته شدن از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شود. سپس کاغذ روغنی آن را جدا کرده، مجدداً در قالب قرار دهید.

موس:

۲٫ شکلات تخته ای را روی بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (بن ماری). سپس شیر را به آن افزود، هم بزنید تا یکدست شود. از روی بخار بردارید و به خامه بیفزائید و هم زدن را ادامه دهید تا یکدست شود. سپس روی کیک بریزید. پس از این مرحله کیک را به مدت سه الی چهار ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت پودر کاکائو را روی آن به وسیله الک بپاشید و از قالب جدا کنید و به دلخواه برش دهید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله