راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیک بستنی شکلات و بادام ۲

کیک بستنی شکلات و بادام ۲

کیک بستنی شکلات و بادام ۲

تعداد: ۱۰ نفر

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

زمان سرد شدن: ۱۰ ساعت

مواد لازم

• ۱٫۵ پیمانه قیف بستنی خرد شده

• نصف پیمانه کره یا مارگارین آب شده

• ¼ پیمانه شکر

• ۳٫۵ پیمانه توت فرنگی تازه

• یک لیتر بستنی وانیلی آب شده

• ۱/۳ پیمانه شیر خشک

• ۱٫۵ پیمانه خامه وانیلی

• خامه پف کرده (اختیاری)

• بادام خرد شده (اختیاری)

• توت فرنگی (اختیاری)

طرز تهیه

۱٫ در یک کاسه کوچک، خرده های قیف بستنی، کره و شکر را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را در یک ظرف گرد فشار دهید تا به هم بچسبند.

۲٫ سه پیمانه توت فرنگی را داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که له شود مخلوط کنید، سپس شیر خشک را اضافه کنید. آن را روی خرده های نان بستنی بریزید. ۸ ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. خامه وانیلی را روی پای بریزید و دو ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید.

۳٫ ۳۰ دقیقه پیش از سرو، پای را در اتاق بگذارید تا کمی نرم شود. در صورت تمایل، روی آن را با خامه پف کرده، بادام و توت فرنگی تزئین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله