راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیک تر آلبالو

کیک تر آلبالو

کیک تر آلبالو

مواد لازم:
شکر دانه ریز: سه‌چهارم پیمانه
آرد: یک و یک‌دوم پیمانه
کره: ۱۵۰گرم
تخم‌مرغ: ۳عدد
وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری

مواد رویه:
پودرقند: یک و یک‌دوم پیمانه
شیر: ۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوری
روش تهیه:

۱- کره را با شکر بزنید تا کاملا مواد یکدست شده و شکر در مواد حل شود. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده و تخم‌مرغ را به مدت یک دقیقه بزنید. وانیل را اضافه کنید، آرد و بکینگ‌پودر را با هم الک کنید و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد را در قالب لوف ۲۰×۱۰ ریخته و در فر ۱۸۰درجه سانتی‌گراد برای مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا داخل کیک کاملا پخته شده و روی کیک طلایی شود.

۲- کیک را از قالب خارج کنید و بگذارید خنک شود.

۳- پودر قند را در یک ظرف الک کنید، سپس شیر را کم‌کم اضافه کنید تا مواد به صورت ماست نیمه شل درآید. سپس آن را روی کیک دهید و بگذارید تا از اطراف آن سرریز شود.

نکته:

درتهیه این کیک توجه کنید تا کره به دمای محیط رسیده اما سرد باشد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله