راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیک تر دارچین و گردو

کیک تر دارچین و گردو

کیک تر دارچین و گردو

مواد لازم‌:
تخم‌مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱۲۰ گرم
آرد: ۱۱۰ گرم
بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
کره ذوب‌شده: ۱۸۵ گرم
دارچین: ۳ قاشق چای‌خوری
هل: یک قاشق سوپ‌خوری
گردوی برشته و خرد کرده: ۹۰ گرم
مواد لازم شربت:
شکر: یک فنجان
آب: ۱۸۰ میلی‌لیتر

روش تهیه:

۱- قالب مربعی شکلی به اندازه ۲۳ سانتی‌متر را چرب کنید.

۲-تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود، آنگاه شکر را به‌تدریج بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.

۳-سپس آرد، بیکینگ‌پودر و دارچین را با هم مخلوط و الک کنید و در چند مرحله به مایه اضافه کنید.
۴- حالا کره و گردو را درون مایه بریزید و مخلوط حاصل را داخل قالب ریخته، صاف کنید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه بپزید.

۵- بعد کیک را روی پنجره سیمی برگردانید و شربت گرم را روی کیک گرم بریزید. اینک صبر کنید تا کیک خنک شود.

۶- بعد به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه شربت:

۱- شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود.

۲- سپس به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و بعد از روی حرارت بردارید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله