راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیک زردآلو

کیک زردآلو

کیک زردآلو

مواد لازم:

• ۳ فنجان آرد

• ۳ فنجان شکر ریزدانه

• یک و نیم فنجان کره یا مارگارین

• نیم فنجان خامه ترش

• نیم فنجان نکتار زردآلو

• ۱ قاشق چایخوری عصاره بادام

• نیم قاشق چایخوری نمک

• نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر

• ۶ عدد تخم مرغ

• ۱ قاشق غذاخوری پودر قند (اختیاری)

دستور تهیه:

۱٫ فر را بگذارید در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم شود. قالب دلخواهتان را بردارید و ته و کناره های آن را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.

۲٫ در کاسه بزرگی همه مواد لازم را بجز پودر قند با میکسر و سرعت کم به مدت ۳۰ ثانیه بزنید. دو دقیقه دیگر با سرعت متوسط آن را هم بزنید و سپس خمیر را در قالب بریزید.

۳٫ حدود یک ساعت و ۲۵ دقیقه تا یک ساعت و نیم آن را در فر بپزید تا وقتیکه خلال دندان در آن می زنید تمیز بیرون بیاید. سپس بگذارید ۲۰ دقیقه در فر سرد شود و قالب را از فر درآورده و بگذارید ۱ ساعت بماند. بعد می توانید روی آن پودر قند بپاشید و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله