راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیک شکلات ونارگیل

کیک شکلات ونارگیل

کیک شکلات ونارگیل

مواد اولیه:

کره: یک پیمانه

شربت شکلات: دوسوم پیمانه

شکلات شیری: ۲۰۰گرم

آرد: ۲ و یک چهارم پیمانه

شکر: یک پیمانه

نارگیل: یک پیمانه

شیر: یک پیمانه

تخم مرغ: ۴عدد

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

وانیل: یک قاشق غذاخوری

جوش شیرین: نصف قاشق مرباخوری

پودرقند: به میزان کافی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کره، شربت شکلات و تکه های شکلات را روی حرارت کم آب کنید.

سپس شکلات ذوب شده و بقیه مواد به جز پودرقند را با هم مخلوط کنید و در قالب مناسب که با کاغذ روغنی پوشیده شده است بریزید و به مدت ۷۰ تا ۸۰دقیقه در فر قرار دهید. پس از کمی خنک شدن کیک را روی سینی پنجره ای برگردانید و پس از خنک شدن کمی پودرقند روی آن بریزید.

برای تهیه شربت شکلات، نصف پیمانه پودرکاکائو، یک پیمانه آب، ۲پیمانه شکر و یک هشتم قاشق مرباخوری وانیل را با هم مخلوط کنید و به مدت ۳دقیقه روی حرارت متوسط بجوشانید و بگذارید خنک شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله