راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیک عسلی

کیک عسلی

کیک عسلی

مواد لازم :
نصف فنجان کره
یک فنجان شکر سفید
دو عدد تخم مرغ
یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
یک سوم فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
نصف فنجان آرد همه منظوره
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری بکینگ پودر
برای روکش
سه قاشق غذاخوری کره نرم
سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده
یک قاشق غذا خوری عسل
یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
یک فنجان شکر شیرینی پزی
طرز تهیه :
ابتدا دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت برابر با ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم و ظرف کیک را به خوبی چرب می‌کنیم.

نصف فنجان کره را در یک ماهیتابه بزرگ ذوب می‌کنیم سپس از گرما دور کرده و با شکر، تخم مرغ و یک قاشق چای خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.

سپس یک سوم فنجان کاکائو ، نصف فنجان آرد و نمک را مخلوط کرده و خمیری آماده می‌کنیم.

و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا پخته شود.

برای روکش نیز سه قاشق غذاخوری کره نرم شده ، سه قاشق غذاخوری کاکائو ، عسل ، عصاره وانیل یک قاشق چای خوریو یک فنجان شکر را کاملا مخلوط کرده و روی کیک پخش می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله