راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیک عسلی

کیک عسلی

کیک عسلی

مواد لازم:

شکر قهوه‌ای: ۱۲۰ گرم
کره: ۲۰۰ گرم
عسل: ۲۲۵ گرم
آرد: ۲۷۵ گرم
تخم‌مرغ: چهار عدد
بیکینگ پودر: دو قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱٫ روش تهیه این کیک کار بسیار ساده‌ای است. ابتدا کره، عسل و شکر را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا یکی، دو جوش بخورد. سپس مواد را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا کمی حرارت خود را از دست بدهد.

۲٫ در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم و پس از اضافه کردن هر کدام با همزن برقی مواد را خوب هم می‌زنیم تا کف کنند.

۳٫ آرد و بیکینگ پودر را داخل مایه الک می‌کنیم و همه مواد را تا آخر کار با همزن برقی هم می‌زنیم. مایه را داخل قالب گرد به قطر ۲۶ سانتی‌متری که حتما از قبل چرب کرده‌ایم می‌ریزیم و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

۴٫ این کیک را می‌توانیم همین‌طور ساده با چای سرو کنیم یا اینکه لابه‌لای آن را با انواع کرم‌های دلخواه پوشش داده و روی کیک را مانند تصویر با خمیر فوندانت پوشش دهیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله