راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیک هویج با طعم دارچین

کیک هویج با طعم دارچین

کیک هویج با طعم دارچین

مواد لازم

٣ عد د تخم‌مرغ
٢٢٠ گرم شکر
۲/۱ ق چ وانیل
١٢۵ گرم روغن
۵٠ گرم آب
٢۵٠ گرم آرد
١ ق م بیکینگ‌پود ر
٢ عد د هویج بزرگ رند ه شد ه
٢ ق م د ارچین
۵٠ گرم گرد وی خرد شد ه
خامه و پود ر قند برای تزیین

طرز تهیه: نه

۱٫ فر را روشن کرد ه و د ر د مای ١٨٠ د رجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل د ر یک ظرف مناسب بریزید و آنها را باهمزن برقی آنقد ر بزنید تا حجم آن د و برابر شود و رنگ مخلوط به زرد کمرنگ د رآید.

۲٫ حالا روغن و آب را افزود ه و د وباره به مد ت یک د قیقه باهمزن هم بزنید.

۳٫ د ر یک ظرف جد اگانه آرد و بیکینگ‌پود ر را الک کنید، سپس آن را آرام‌آرام به مخلوط اضافه کرد ه و مواد را با لیسک به‌صورت د ورانی هم بزنید تا مخلوط یکد ستی حاصل شود.

۴٫ حالا باید هویج، گرد و و د ارچین را به مخلوط اضافه کنید و د وباره با لیسک هم بزنید تا مایه کیک آماد ه شود.

۵٫ قالب را باکمی روغن مایع چرب کرد ه و مخلوط را د ر قالب بریزید، سپس آن را د ر فر به مد ت ۴۵ د قیقه قرار د هید تا کیک بپزد.

۶٫ بعد از ۴۵ د قیقه یک سیخ چوبی را د اخل مرکز کیک فرو کنید. د رصورتی‌که کاملاً پخته باشد، هیچ ماد ه‌ای به سیخ نمی‌چسبد.

۷٫ روی کیک را می‌توانید با خامه و پود ر قند تزیین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله