راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیک و پنیر تنوری

کیک و پنیر تنوری

کیک و پنیر تنوری

مواد لازم جهت خمیر :

کره …. ۲۰۰ گرم
شکر …. ۸۵ گرم
وانیل …. ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد گندم …. ۱۷۰ گرم
آرد برنج …. ۸۵ گرم
نمک …. نوک قاشق مربا خوری

مواد لازم جهت پنیر :

پنیر خامه ای …. ۶۰۰ گرم
شکر …. ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت …. ۳۰ گرم
رنده پوست پرتقال …. ۱ قاشق چای خوری یا وانیل …. ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ …. ۳ عدد
ماست چکیده …. ۵۰ گرم
خامه …. ۵۰ گرم

طرز تهیه:

۱ – کره را در دمای محیط قرار داده تا کاملا نرم شود.

۲ – کلیه مواد مورد نیاز خمیر را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز میدهیم تا جایی که خمیر یک دست و نرم شود . در این مرحله ورز دادن زیاد خمیر لازم نیست زیرا باعث سفت شدن آن میشود . پس تا اندازه ای ورز میدهیم که مواد مخلوط شوند و خمیر حاصل گردد . سپس خمیر را در یک کیسه قرار داده به مدت ۳۰ دقیقه کنار میگذاریم تا استراحت کند .

۳ – در این مدت که زمان استراحت خمیر است تخم مرغ ها را در طرف مناسبی ریخته با همزن میزنیم تا زرده و سفیده مخلوط شوند و مواد کرمی رنگ شوند سپس سایر مواد را مخلوط کرده و خوب با دستگاه میزنیم تا یک دست شود .

۴ – کف قالب مناسب را کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر را روی آن پهن میکنیم و حدود ۲ سانت هم روی دیواره های قالب خمیر را بالا آورده و به آن لبه میدهیم. قطر خمیر حدود ۲ تا ۳ میلی متر باشد . سپس با چنگال روی آن را سوراخ سوراخ کرده به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیر نیم پز شود .

۵ – پس از نیم پز شدن خمیر آن را از فر خارج کرده و میگذاریم سرد شود . سپس مواد روی کیک را که از قبل آماده کرده ایم روی خمیر داده و به مدت ۴۵ دقیقه دیگر در فر میگذاریم . میتوانید برای طلایی شدن روی پنیر به مدت ۵ دقیقه در آخر کار گریل فر یا همان حرارت بالای فر را روشن کنید و سپس کیک را از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود و سپس آن را از قالب خارج نمایید و در ظرف مناسب در یخچال قرار دهید .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله