راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیک پسته ای

کیک پسته ای

کیک پسته ای

[recipe_list ids=”recipe id” post_page=”1/2/3..” taxonomy=”taxonomies name” categories=”category name” orderby=”date/name/comment_count” order=”asc/desc”]

مواد لازم برای لایه زیری

۳ /۲ پیمانه باد ام
۳ /۱ پیمانه پسته
۲ ق س نارگیل خرد شد ه
۳ /۱ پیمانه کشمش

مواد لازم برای رویی

۲ /۱ پیمانه آب
۱ پیمانه باد ام‌هند ی
۲ /۱ پیمانه پسته
۳ /۱ پیمانه عسل
۱ ق چ وانیل
۲ /۱ پیمانه کره آب شد ه
۲ /۱ پیمانه شکلات آب شد ه
مقد اری پسته برای تزیین

طرز تهیه:

۱٫ برای تهیه لایه زیری، همه مواد را داخل ظرف غذا ساز بریزید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و مواد حالت خمیری شکل شوند. خمیر را داخل قالب کمربندی که داخل آن کاغذ روغنی انداخته‌اید، بریزید و آن را داخل قالب پهن کنید. قالب را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

۲٫ برای تهیه لایه رویی، همه مواد را داخل ظرف غذا ساز بریزید و صبر کنید تا مواد با هم مخلوط شده و مایه یکدستی حاصل شود. مایه را داخل قالب روی لایه پایینی بریزید و قالب را دوباره داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملا خودش را بگیرند.

۳٫ بعدازآنکه کیک سفت شد، آن را از با شکلات آب شده و مقداری پسته تزیین کنید. کیک را دوباره داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود، سپس آن را سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله