راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیک گردویی با شیره انگور و ارده

کیک گردویی با شیره انگور و ارده

کیک گردویی با شیره انگور و ارده

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
کره ۳۰ گرم
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شیره انگور ۱ لیوان
گردو ۱ لیوان خرد شده
ارده ۱/۲ لیوان
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت ۵ دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

۲٫ شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم ، نیمی از گردو و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم.

۳٫ مواد را در قالب چرب‌شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را می‌ریزیم و در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ – ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه – ۱ ساعت قرار می‌دهیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله