راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کیک گیلاس ووافل،جنگل سیاه

کیک گیلاس ووافل،جنگل سیاه

کیک گیلاس ووافل،جنگل سیاه

مواد لازم برای وافل:
۲ فنجان پودر کیک

یک و نیم فنجان شیر

نیم فنجان شکر ریز دانه

ربع فنجان پودر کاکائو

۲ قاشق روغن نباتی

۱ عدد تخم مرغ

گیلاس به تعداد لازم

برگ نعناع تازه برای تزئین

 

مواد لازم برای خامه کیک

۱ فنجان خامه سنگین

۲ قاشق شکر ریز دانه

مواد لازم برای شکلات روی کیک

نیم فنجان خامه سنگین

۱۷۰ گرم چیپس شکلاتی نیمه شیرین

طرز تهیه:

۱. وافل ساز را گرم کنید. در کاسه بزرگی پودر کیک، شیر، شکر، پودر کاکائو، روغن نباتی و تخم مرغ را هم بزنید تا یکنواخت شود.

۲. دو صفحه وافل ساز را چرب کنید. با دقت نیم فنجان از مخلوط را در مرکز وافل ساز بگذارید و آن را یکنواخت کنید. درب آن را ببندید و بگذارید بپزد. سپس با دقت وافل را در آورید و این کار را برای بقیه مخلوط هم انجام دهید.

۳. سپس وافل ها را بگذارید بمانند تا سرد شوند.

۴. در کاسه بزرگی یا در کاسه میکسر، خامه سنگین و شکر را ۵ دقیقه بزنید تا یکنواخت شود. این خامه سفید را کنار بگذارید و حالا قابلمه کوچکی را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود، خامه سنگین را در آن بجوشانید و در کاسه چیپس شکلات ها را بریزید و خامه را رویش بریزید و مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

۵. حالا دو عدد وافل را روی بشقابی بگذارید. نیمی از خامه سفید را رویش بریزید و یک لایه گیلاس بچینید. دو عدد وافل روی گیلاس ها بگذارید و رویش خامه سفید بریزید و یک لایه دیگر گیلاس بچینید. دوباره رویش وافل بگذارید.

۶. شکلاتی که آماده کرده بودید را روی وافل بریزید و با گیلاس و برگ نعناع تزئین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله