راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

گریل ساندویج مرغ

گریل ساندویج مرغ

گریل ساندویج مرغ

مواد لازم :

سینه‌ مرغ

چهار عدد
زعفران دم کرده
دو قاشق غذاخوری
پیاز
یک عدد
آبلیمو
یک قاشق مرباخوری
کلم بروکلی پخته شده
دو پیمانه
قارچ تفت داده شده
۱۰۰ گرم
گوجه گیلاسی
یک پیمانه
ساقه رزماری و نان حجیم
به میزان لازم
نمک، فلفل، ادویه و روغن زیتون
به میزان لازم
طرز تهیه :

سینه‌ مرغ را با زعفران، پیاز، آبلیمو و کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده و در یخچال سه ساعت استراحت دهید. بعد از یخچال در آورده و سینه‌ها را کمی بکوبید. تابه را داغ کرده اول نان‌های برش زده را کمی روغن زده و در تابه قرار دهید وسپس سینه مرغ را درون تابه سرخ کرده بعد از ۳ الی۴ دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کرده آنها را اریب برش بزنید. اول سبزی‌ها و سپس مرغ‌ها را قرار داده و با ساقه‌هایی از رزماری تزیین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله