راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

گوجه فرنگی پرشده به روش هندی

گوجه فرنگی پرشده به روش هندی

گوجه فرنگی پرشده به روش هندی

مواد لازم برای ۶ نفر:
گوجه فرنگی سفت و بزرگ=۶ عدد

کره=۵۰ گرم

پیاز ریز شده=۱ عدد متوسط

روغن=۵ قاشق غذاخوری

زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری

سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری

فلفل=۱ قاشق چایخوری

نمک=۱ قاشق چایخوری

پودر کاری=۲/۱ قاشق چایخوری

گوشت بره چرخ شده=۴۵۰ گرم

فلفل سبز=۱ عدد

گشنیز تازه

نکته:در این دستور غذایی می توانید بجای گوجه فرنگی از فلفل سبز دلمه ای نیز استفاده کنید.

طرز تهیه:
۱.فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم می کنیم.گوجه فرنگیها را شسته سر آنها را برداشته و داخل آن را خالی می کنیم.

۲.ظرف نسوزی را با ۵۰ گرم کره چرب می کنیم و گوجه فرنگیها را در ظرف قرار می دهیم.

۳.روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را در آن سرخ می کنیم.

۴.حرارت را کم کرده زنجبیل،سیر،فلفل،نمک و پودر کاری را به آن می افزائیم و مخلوط را به مدت ۵-۳ دقیقه تفت می دهیم.

۵.گوشت را به آن افزوده و ۱۵-۱۰ دقیقه می پزیم.

۶.فلفل سبز و گشنیز را اضافه کرده و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر مخلوط را تفت می دهیم.

۷.با قاشق داخل گوجه فرنگیها را از مخلوط گوشت پر می کنیم و سر آنها را می گذاریم.گوجه فرنگیها را در فر به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه می پزیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله