راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

یخ چای زردآلو

یخ چای زردآلو

یخ چای زردآلو

تعداد: ۶ نفر

زمان تهیه: ۱۵ دقیقه

زمان خنک شدن: ۴ تا ۴۸ ساعت

مواد لازم

• ۶ پیمانه آب جوش

• ۸ چای کیسه ای سیاه

•نصف پیمانه برگ نعنا

• ۳۵۰ گرم نکتار زردآلو

• یک قاشق چایخوری وانیل

• قالب یخ

• تکه های زردآلوی تازه (اختیاری)

• برگ های نعنا (اختیاری)

طرز تهیه

۱٫ ر یک قوری بزرگ، چای های کیسه ای، آب جوش و نصف پیمانه برگ های نعنا را بریزید. اجازه دهید ۵ دقیقه بماند. برگ های نعنا و کیسه های چای را خارج کنید. در قوری را بگذارید و اجازه دهید یک ساعت بماند. وانیل و نکتار زردآلو را اضافه کنید.

۲٫ برای سرو، لیوان های بلند را با قالب های یخ پر و مخلوط چای را اضافه کنید. در صورت تمایل با تکه های زردآلوی تازه یا برگ های نعنا آن را تزئین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله