راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

یخ چای نعناع

یخ چای نعناع

یخ چای نعناع

تعداد: ۱۶ نفر

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

زمان خنک شدن: ۴ تا ۴۸ ساعت

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم

• ۷ پیمانه آب

• دو پیمانه شکر

• ۸ عدد چای کیسه ای با طعم پرتقال

• ۸ برگ تازه نعنا

• ۸ پیمانه آب سرد

•دو پیمانه آب پرتقال

• ¾ آب لیمو

• قالب های یخ

دستور تهیه

۱٫ در یک قابلمه بزرگ، ۷ پیمانه آب و دو پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. مرتب هم بزنید تا شکرها حل شوند. سپس حرارت را کم کنید و ۵ دقیقه اجازه دهید تا بدون در نیم جوش شود. از روی حرارت بردارید. چای های کیسه ای و ۸ برگ تازه نعنا را اضافه کنید. در آن را بگذارید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. با صافی چای و برگ های نعنا را جدا کنید.

۲٫چای حاضر شده را داخل کاسه بزرگ بریزید، ۸ پیمانه آب سرد، آب پرتقال و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در آن را بگذارید و ۴ ساعت تا دو روز داخل یخچال قرار دهید. چای را با قالب های یخ و برگ های تازه نعنا تزئین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله