راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

۵ نکته کلیدی برای رونق رستوران

۵ نکته کلیدی برای رونق رستوران

۵ نکته کلیدی برای رونق رستوران

بزرگ ترین آرزوی صاحبان هر کسب و کاری رونق است، رونق رستوران به عوامل متعددی بستگی دارد. درصورتیکه شما اصول راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود را رعایت کنید می توانید امید داشته باشید دوران رونق رستوران را تجربه کنید.

در این گزارش به بررسی عوامل تاثیر گذار در رونق رستوران خواهیم پرداخت و تلاش می کنیم به شما کمک کنید سریعتر دوران رونق را در کسب و کار خودتان تجربه کنید.

برخی از مهمترین عوامل رونق رستوران عبارت اند از:

آموزش کارکنان

دراختیار داشتن کارکنان متخصص و آموزش دیده یکی از رموز رونق رستوران به شمار می آید. هنگام استخدام نیرو باید به این نکته توجه کنید و تلاش خود را در استخدام نیروی آگاه و توانمند بکار ببرید.

اما کار شما اینجا تمام نمی شود در طول دوران کار هم بایدبه صورت مستمر به نیروی انسانی خود آموزش های لازم را ارائه کنید تا روند کارها در بهترین سطح خود تداوم یابد.

برنامه ریزی

رونق رستوران با یک برنامه ریزی درست و آینده نگر تضمین می شود، شما باید بدانید چه هدفی دارید، در چه مسیری گام برمی دارید و علاقه دارید به کجا برسید.

در غیر این صورت مانند شخصی که با چشمان بسته در اتاق تاریک گام برمی دارد خواهید بود که نمی توان انتظار داشت سالم به مقصد برسد.

قیمت گذاری مناسب منو

تعیین قیمت ها در منو یکی از مهمترین کارهایی است که مستقیما در رونق رستوران تاثیر گذار خواهد بود.

اینکه باتوجه به قیمت تمام شده محصول، نوع رستوران و انتظارات مشتری غذاها را قیمت گذاری کنید بسیار مهم است.

وقتی به سراغ رستوران های موفق می روید متوجه می شوید که منو در بسیاری موارد حکم برگ برنده آن ها را دارد.

حجم غذا

حجم غذا بسته به نوع غذا، فرهنگ مردم هر منطقه و سلیقه سرآشپز متغییر خواهدبود. اگر انتخاب مناسبی داشته باشید رونق رستوران قابل پیش بینی است.

هنگام راه اندازی رستوران یا هنگام راه اندازی فست فود بد نیست در این خصوص هم تصمیم مناسبی اتخاذ کنید، نظر سرآشپز و استدلال او را هم در این خصوص حتما جویا شوید.

روی روزهای شلوغ تمرکز کنید

روزهای پایان هفته و ایام تعطیل زمان های طلایی هستند که باید برای رونق رستورانتان نهایت تلاش خود را بکار ببرید.

گاهی اوقات فروش ایام آخر هفته از کل روزهای هفته پیشی می گیرد.

تمرکز روی غذاهایی که در روزهای آخر هفته طرفداران بیشتری دارند می تواند به رونق رستوران کمک کند. به عنوان مثال مطالعات نشان می دهد ماهی از غذاهای پرطرفدار آخر هفته است که در رستوران ها سفارش بیشتری می گیرند. اگر شما قیمت ماهی را به میزان مناسبی کاهش دهید می توانید انتظار داشته باشید رونق رستورانتان در روزهای آخر هفته تضمین شده باشد.

برای رونق رستوران در کنار موارد یاد شده باید برای کیفیت غذا و سرویس دهی مناسب هم برنامه های خوبی داشته باشید.

رونق رستوران نهایت آرزوهای هر سرمایه گذاری است که تنها با تلاش و برنامه ریزی مستمر حاصل می شود، تجربه نشان داده است که رونق رستوران تا حدود زیادی به برنامه های تبلیغاتی به ویژه تبلیغات آنلاین هم بستگی دارد.

اگر مردم در شبکه های اجتماعی از شما و خدماتتان تعریف کنند رونق رستورانتان بدون زحمت و تلاش زیاد محقق خواهد شد.

برای تبلیغات آنلاین برنامه ریزی کنید وتلاش کنید برنامه مدونی برای جذب مشتریان از طریق وب برای خود تنظیم کنید.

پایبندی به برنامه ریزی و نظم هم در رونق رستوران تاثیر بسیار زیادی دارد.

رستوران های موفق ازهمان ابتدا با رونق مواجه نبوده اند اما با تلاش و ابتکار توانسته اند به رونق رستوران دست یابند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله