راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

۶ اصل برای رستوران داری موفق

۶ اصل برای رستوران داری موفق

۶ اصل برای رستوران داری موفق

رستوران داری موفق یک فرآیند بسیار حساس و علمی است که ازعهده هر کسی بر نمی آید، سالانه صد ها رستوران در سراسر جهان راه اندازی می شوند که تنها در صد کمی از آن ها به موفقیت دست یافته و می توانند راه خود را در بازار باز کنند.

راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود نیاز در کنار مهارت و تخصص نیازمند رعایت برخی از اصول اولیه است، در این نوشتار شما را با ۶ اصل رستوران داری موفق آشنا می کنیم:

۱- تحقیق ومطالعه

برای رستوران داری موفق پیش از هر اقدامی لازم است به تحقیق و مطالعه بپردازید. یک تحقیقات بازار حرفه ای که توسط متخصصان علم بازاریابی هدایت شده باشد می تواند دید مناسبی در خصوص آینده بازار و کارهایی که لازم است انجام دهید در اختیار شما قرار دهد.

شاید در ابتدای کار سرمایه لازم برای یک تحقیقات بازار همه جانبه در اختیار نداشته باشید اشکالی ندارد مشورت با صاحبان رستوران های موفق و یک بررسی کوچک میدانی هم می تواند به شما کمک کند.

۲- دانش اندوزی

رستوران داری موفق در گرو تخصص و دانش است، برای این کار می توانید در دوره های مختلف مدیریتی مثل مدیریت کسب و کار و یا مدیریت اجرایی شرکت کنید تا اصول اولیه علم مدیریت جهت مدیریت یک کسب و کار کوچک که اینجا همان رستوران شماست را به دست آورید.

۳- نیروی انسانی همدل

جهت رستوران داری موفق لازم است نیروهای انسانی متخصص و توانمندی در اختیار داشته باشید اما این کافی نیست در کنار وجود افراد متخصص لازم است دقت کنید نیروهایی که به کار میگیرید با شما همدل، همفکر و همراه باشند. کارکنان رستوران باید به کاری که انجام می دهند عشق بورزند و همچنین مشتری را در راس امور قرار دهند، این امر میسر نمی شود مگر با انتخاب نیروی انسانی مناسب.

۴- تجهیزات مناسب

برای اینکه بتوانید ادعا کنید رستوران داری موفق را تجربه کرده اید لازم است کلیه ابزار و تجهیزات مناسب برای کار را در اختیار کارکنانتان قراردهید.

برنامه ریزی جهت تامین تجهیزات رستوران یک امر بسیار حساس و دقیق است. شما باید تصمیم بگیرید کدام تجهیزات را بخرید، کدام را اجاره کنید و خرید کدامیک را به زمان بهتری موکول کنید.

اگر در این راستا تصمیم اشتباهی بگیرید ممکن است کار رستوران را با اختلال مواجه کنید.هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود این تصمیم از اهمیت بالایی برخوردار است.

۵- ساعت کار مناسب

اینکه رستوران شما در چه ساعاتی به مشتریان سرویس دهی کند از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و می تواند روی فروش شما تاثیر مستقیم بگذارد.

برای تعیین ساعات کار رستوران لازم است سیاست های کلی رستوران را تدوین کنید و مشخص کنید تمرکز شما بر روی کدام وعده غذایی خواهد بود.

رستوران داری موفق نیازمند تصمیمات دقیق، آگاهانه و هوشمندانه است.

۶- تبلیغات

اصل مهم در رستوران داری موفق شناساندن رستوران به مشتریان است که این اصل میسر نمی شود مگر با تبلیغات مناسب.

برای اینکه تبلیغات مناسبی داشته باشید لازم است بودجه مناسبی برای تبلیغات در نظر بگیرید و همچنین متخصصان تبلیغات را برای انتخاب تبلیغات موثر بکار بگیرید.

تبلیغات دیجتیال یک بخش جدایی ناپذیر از ستوران داری موفق است.

رستوران داری شاید در نگاه اول کار آسانی به نظر برسد اما برای دستیابی به رستوران داری موفق لازم است از دانش، تخصص و مهارت کافی برخوردار باشید. آمار بالای ورشکستگی رستوران ها نشان می دهد صنعت رستوران داری بسیار سخت است و برای موفقیت در راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود لازم است اصول لازم را بکار ببرید تا از اشتباهات مهلک دوری کنید.

مقاله: آشنایی با انواع رستوران های تازه تاسیس

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله