راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مقالات آموزشی راه اندازی رستوران

کنترل آفات رستوران

نحوه تنظیم برنامه کنترل آفات رستوران

برخورد با حشرات، خرندگان و جوندگان در رستوران می تواند بسیار خطرناک باشد. از این رو برنامه کنترل آفات رستوران باید در اولویت کارهای راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود باشد. کنترل آفات رستوران باید به منظور حفظ امنیت رستوران ها مورد توجه قرار گیرد در غیر این صورت خطر شیوع بیماری های […]

ادامه مطلب نحوه تنظیم برنامه کنترل آفات رستوران
موجودی رستوران

چگونه موجودی رستوران خود را مدیریت کنیم؟

درنظر گرفتن موجودی رستوران شاید هنگام راه اندازی رستوران و یا راه اندازی فست فود یکی از کم اهمیت ترین کار ها به نظر برسد اما برای مدیریت هزینه ها و کاهش زباله ها بسیار مهم است. برنامه ریزی دقیق موجودی رستوران می تواند تا ۲۰ درصد هزینه های کل را کاهش دهد زیرا نظم […]

ادامه مطلب چگونه موجودی رستوران خود را مدیریت کنیم؟
غذاهای سبک

ایده های نو برای ارائه غذاهای سبک

راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود صنعتی رو به رشد است که هزینه های بالایی دارد، فروش غذاهای سبک راه حل مناسبی برای کسانی است که به این صنعت علاقه دارند و از سرمایه مناسبی برخوردار نیستند. مردم هنگام خرید، مشاهده مسابقات ورزشی، در دانشگاه، محل کار و نمایشگاه دوست دارند غذاهای سبک […]

ادامه مطلب ایده های نو برای ارائه غذاهای سبک
بازیافت در رستوران

اهمیت بازیافت در رستوران چقدراست؟

طبق بررسی های انجام شده یک رستوران در طول هفته ۲٫۰۰۰ پوند زباله تولید می کند، بازیافت در رستوران بسیار مهم است و هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود باید فکری به حال آن بکنید. اگر به اهمیت و خطر بازیافت در رستوران پی برده اید وقت آن رسیده برنامه مدونی برای […]

ادامه مطلب اهمیت بازیافت در رستوران چقدراست؟
چک لیست مشتریان

مهمترین نکات در مورد چک لیست مشتریان

چک لیست مشتریان یکی از مهمترین کارهایی است که در سرویس دهی به مهمانان باید به آن پایبند باشید و به اجرای صحیح آن نظارت داشته باشید. چک لیست مشتریان جهت ساماندهی به سفارشات و خدمات دهی مناسب به مشتریان مورد استفاده قرار می گیرد تا اطمینان حاصل کنیم آشپز خانه به درستی به تمامی […]

ادامه مطلب مهمترین نکات در مورد چک لیست مشتریان
رستوران برند

فرق رستوران خوب و رستوران برند چیست؟

برای راه اندازی رستوران به چیزی بیش از غذای خوب نیاز است. برند، هویت، شیوه حضور و حتی بازاریابی آنلاین شما در شکل گیری رستوران برند تاثیرگذار خواهد بود. بیایید بررسی کنیم رستوران برند چیست و چگونه می توان یک رستوران برند را راه اندازی کرد؟ دراین گزارش به بررسی این نکته می پردازیم که […]

ادامه مطلب فرق رستوران خوب و رستوران برند چیست؟
مدیر رستوران

راه کارهایی برای استخدام مدیر رستوران

مدیر رستوران باید زمان زیادی را صرف کسب وکار خود کند، زمانیکه صاحب یک رستوران نتواند به کار خود برسد استخدام مدیر رستوران اهمیت می یابد. اگر به فکر راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود هستید پیش از هر اقدامی باید تصمیم بگیرید آیا خودتان قادرید رستوران را اداره کنید یا باید مدیر […]

ادامه مطلب راه کارهایی برای استخدام مدیر رستوران
بازرسی اداره بهداشت

چطور برای بازرسی اداره بهداشت آماده شویم؟

یکی از تجارب ناراحت کننده هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود بازرسی اداره بهداشت است، فقط این نکته را به خاطر داشته باشید که بازرسان اداره بهداشت به قصد تعطیل کردن رستوران شما سراغتان نمی آیند آن ها به فکر تضمین سلامت مشتریان هستند. بازرسی اداره بهداشت با هدف نظارت های دولتی […]

ادامه مطلب چطور برای بازرسی اداره بهداشت آماده شویم؟
پاکسازی با آمونیاک

چطور فرآشپزخانه را به کمک پاکسازی با آمونیاک استریل کنیم؟

پنیر سر ریز شده از یک پیتزا گاهی می تواند خیلی دردسر ساز باشد به ویژه وقتی فرآشپزخانه صنعتی با مقادیر زیادی از آلودگی ها و سوختگی ها کثیف می شود. پاکسازی با آمونیاک در این زمان بهترین راهکار برای شستشو فرآشپزخانه صنعتی خواهد بود که ضمن پاکسازی خاصیت میکروب زدایی هم دارد و می […]

ادامه مطلب چطور فرآشپزخانه را به کمک پاکسازی با آمونیاک استریل کنیم؟
چرا رستوران باید سیستم POS داشته باشد؟

چرا رستوران باید سیستم POS داشته باشد؟

سیستم POS جهت تنوع بخشی به شیوه های پرداخت هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود باید مورد توجه قرار بگیرد. سیستم POS سیستمی است که در سراسر رستوران ها و شبکه های خرده فروشی مورد استفاده قرار می گیرد. این سیستم کامپیوتری به صاحبان کسب و کار اجازه می دهد تا فروش […]

ادامه مطلب چرا رستوران باید سیستم POS داشته باشد؟
اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله